Suvel on soe, treenimiseks hea aeg!

BB5A5049Soojus teeb inimese kehaga imet. Keha muutub liikuvaks, sest vedelikud voolavad kergemini ja erinevad koed on pehmemad, liigeseprobleemid tõusevad vähem esile, painduvus on parem, päike annab energiat ja elu on üldse reeglina ilusam.  Sestap on suvi väga soodne aeg uute treeningutega alustamiseks ja uue tegevuse liitmiseks oma eluplaani. Eriti mõnus on kangema olekuga inimestel suvesoojas treenimisega tegeleda.
Muidugi annab Pilatese treeningu harrastamine mõnusat vaheldust ka kontoritööle, treeningu saab teha päeva jooksul endale sobival ajal. Samas, suvise puhkuse jooksul alustades saab rahulikult uue harrastusega harjuda ning treeningud aegamööda oma päevadesse sättida, proovida hommikuse, lõunase ja õhtuse treeningaja sobivust oma kehale ja meeltele.

Et Pilates on inimese kehast, vajadustest, soovidest ja eesmärkidest lähtuv treeningmeetod ning tunnid toimuvad siseruumides, siis treenime ilmast sõltumata ja oleme just sinu suvele mõeldes avatud ka Eesti kõige soojemal aastaajal.

Üks eelis suvel treenimisega seoses veel – riideid on vaja vähem nii kanda kui vahetada!

Tule trenni! Kaisa Marran Pilates Studio on avatud!

Pärnu mnt 27, 10141 Tallinn
+372 5887 7301
pilates@kaisamarran.com