Mina, õpetaja

Pilates on minu treeneriks olemise aja jooksul tulnud mu ellu, et jääda. viimase 20 aasta jooksul olen juhendanud tunde tantsust vesiaeroobikani, siserattast venituseni. olen otsinud siit ja sealt, proovinud seda ja teist. 7 aastat tagasi ei teadnud ma ilmselt ise ka, millise suurusega ratta Jarmo Ahoneni Eestisse koolitama tuues veerema lükkan. Kelly McKinnon Belgiast ja PureJoe stuudio õpetajad Washington, DC-s ning nende vahele jäävad õpetajad, kellega olen võimelnud, on minu usku Contrology süsteemi toimimisse üha süvendanud. Pilatese süsteem on kõik minu jaoks ära raamistanud, justkui kokkuvõtte teinud. Ma saan nüüd aru, mida ja milleks, kuidas ja millal on mõistlik sooritada. ise Pilates treeninguid tehes, erinevatel sedmetel harjutades ja erinevate õpetajatega koos töötades saan läbi oma kogemuse üha kinnitust sellele. puhas nauding oma tööst ja kutsumisest, mida on rõõm jagada..

Pärnu mnt 27, 10141 Tallinn
+372 5887 7301
pilates@kaisamarran.com