Toit ja treening

oled see, mida sööd.
sinu keha laseb kaugele paista, kas ja kuidas oled teda harinud.

sööd mõistlikult ja treenid targalt – oled ilus ja sul on hea olla. kui tahad ilus olla ja ennast hästi tunda, siis tuleb endaga tegeleda. ei piisa dieedi- ja treeningublogide lugemisest, lisaks tuleb trenni minna ja enne ostlemist tõesti nimekiri teha, et rämpstoit automaatselt ostukorvi ei satuks.

soovin, et kõik me teaks ja oskaks kohe. aga kuna tean, et tuleb õppida, siis olen õpetajana võtnud endale ülesande jagada oma tarkusi ning juhendada treeninguid, et kõik mu soovitatu minu abil ka teostatav oleks. Pilates on treeningsüsteem, mis terveid eluviise igati toetab. leia oma, tule proovi Pilates treeningut, pane kirja, mida sööd, vali sööki ja ela kvaliteetselt, see tähendab naudinguga.

Pärnu mnt 27, 10141 Tallinn
+372 5887 7301
pilates@kaisamarran.com