kui oled otsustanud...

…siis tegutse!

Küllap nii mõnigi kord oled mõelnud, et muudaks oma elus seda või teist. Tahaks mõne halva harjumuse ära jätta, “surnud” söögi asemel energeetiliselt kvaliteetsemat süüa, närvilises keskkonnas rahulikuks jääda, olla õnnelik nii kodus, tööl kui puhkehetkel.
Ma olen viimastel aastatel oma elus tohutult palju muutnud. Ja kogen kõike seda, mida loetlesin. Toitumises lähen järk-järgult üle taimetoidule ja kohvi joomise harjumusest olen ilmselt juba prii. Ometi jätkan otsinguid, et saavutada veelgi suurem stabiilsus, rahulolu ja õnnetunne.  Viimase leiuna liitusin Laura Hames Franklini #Superhumanbreakfast Challenge programmiga. Laura inspireerib mind oma vitaalsuse, suure rõõmsa olemise ja läbi ekraani pritsiva õnnega. Niisiis liitusin tema hommikusöögiprogrammiga ja olen taas isegi pisut üllatunud. Sest tunnen end juba peale kahte hommikut paremini, energilisemana. Isegi õhtul pole ma väsinud ja tavapäraselt “tühi”.

Leia oma, proovi ja muuda midagi, samm sammu haaval, paremuse poole. See tasub ära!

Pärnu mnt 27, 10141 Tallinn
+372 5887 7301
pilates@kaisamarran.com