valu põhjused

hingevalu, liigesvalu, südamevalu, lihasvalu, peavalu, armuvalu, kõrvavalu, kurguvalu, kõhuvalu…

kõik valud kaovad, kui mõtted on tasakaalus ja erinevate tunnete jaoks piisavalt ruumi. isegi suurest rõõmust võib valus hakata kui seda on liiga palju ja vahel võib nii ilus olla, et on valus. mõnedele valu meeldib, sest selle abil saab tähelepanu endale tõmmata. mõni võtab iga väiksemagi valu ilmnemisel ruttu midagi ette, et keegi seda ometi ei märkaks. olemegi erinevad, tahame erinevaid asju, kõigis meis valitsevad erinevad tunded ja mõtted. kõik me talume valu erinevalt. ka valu suuruse tunnetamine ja suhtumine valusse, käitumine sellega on erinev. kui laseme meeled vabaks ning otsustame olla enesekindlad, rõõmsad, sõbralikud, lahked, sihikindlad, armastavad ja igas mõttes heatahtlikud, kuid samas valmis vajadusel “jah” asemel ka “ei” ütlema, siis kaovad valud märkamatult. jäik suhtumine oma ja teiste sujuvasse kulgemisse loob alguses väiksemaid, aja jooksul üha suuremaid takistusi energia vabasse kulgemisse, mis omakorda viib hetkelisest kergest valust põletikuni ja halvemal puhul kroonilise haiguseni. “müstilised” paranemised on minu jaoks kogu elu olnud normaalsed nähtused. juba lapsepõlves arvasin, et mis selles ikka müstilist on kui ma ennast ise terveks mõtlen, alati kui asi arstini jõudis olin mina juba terve.
kas mul vahel valutab? muidugi. aga sellele on alati lahendus, võimalus ennast terveks mõelda ja tunda. tore, et ka eesti keeles on raamatuid, mis paljusid kõnetavad sellest kõigest jutustades.

Pärnu mnt 27, 10141 Tallinn
+372 5887 7301
pilates@kaisamarran.com