Õppimine hea, kordamine veel parem

õpetajad lasevad õpilastel süsteemselt õpitut korrata, sest eelnevalt õpitu peab meeles püsima, et uus omandatu sellele toetuda saaks.

õpetajad ise õpivad samuti pidevalt edasi ja kordavad varem õpitut. ikka selleks, et paremini õpilasi õpetada.

osalesin koos teiste Eesti Pilatese õpetajatega mai esimestel päevadel Saksamaal Joseph Pilatese sünnilinnas Mönchengladbachis Pilates Heritage Congress 2015 üritusel. see oli mu esimene Pilatese treeningsüsteemi keskne suurem kogunemine, sest olin seni pühendunud tundide võtmisele stuudiotes New York´ist Viinini. tuleb tõdeda, et teiste omasugustega oli äärmiselt värskendav kohtuda, kontakte luua, koos teadmisi süvendada ja treenida. isegi vaid sellest piisab tohutuks motivatsiooniks, et sind juhendavad oma ala meistrid, kes isegi 81 aastasena hoiavad ennast vormis Pilatese harjutusi tehes ja suudavad üritusel pikad päevad noorematega sammu pidada, rääkimata töötubade ja tundide sisust, mida nad meie kõigiga jagasid.

Pilates Heritage Congress on kahtlemata kvaliteetüritus, millele lisavad väärtust Pilatese sünnilinnas toimumine, suhteliselt väike arv osalejaid ja Eurooplaste jaoks unikaalne kooslus Ameerikas elavatest korraldajatest. Lolita San Miguel ja Kathy Corey toovad siiapoole ookeani ja seovad erinevaid Pilatese süsteemile lähenemise viise ja põlvkondi.

3 päeva klassikalist Pilatest ja Pilatese ajalugu andsid kinnitust, et oleme ka siin oma väikeses Eestis õigel teel. meie koolitus Corpus Pilates Teacher Training, mida juba 8 aastat Belgiast Eestisse olen toonud, on meile väga head teadmised ja oskused andnud ning Corpus Pilates õpetajad Eestis suudavad seda ka suurepäraselt oma töös rakendada. päevad Mönchengladbachis olid minu jaoks positiivne kordamisprotsess varem õpitu meelde tuletamiseks ja kinnistamiseks, millele lisandus värskendavat infot töötamiseks sügavamalt ja täpsemalt oma õpilaste vajadustest lähtuvalt.

Kathy Corey ja Kaisa Mönchengladbachis 30.aprill 2015

Kathy Corey ja Kaisa Mönchengladbachis 2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pärnu mnt 27, 10141 Tallinn
+372 5887 7301
pilates@kaisamarran.com