olla või mitte olla?

ma olen valinud olla Pilatese õpetaja. see valik teeb mind päev päevalt rahulikumaks, ensekindlamaks, targemaks, sihiteadlikumaks, mu enda arvates paremaks inimeseks. viimasest kirjutamisest on möödas kolm kuud. tundsin täna et pean kirjutama. lihtsalt, et kirjutada mis toimub.

kui kolm kuud tagasi eelmise postituse kirjutamisel olin just Brüsselisse oma hea õpetaja Kelly McKinnoni juurde (www.corpusstudios.com) õppima minemas, siis eeloleval kolmapäeval saan endale uue õpetaja, järgmise eeskuju ja mentori. minu uue mentori nimi on Lolita San Miguel, tema programmi nimetus on Pilates Master Mentor Program (www.lolitapilates.com). ootan põnevusega, olen elevil, nagu mu lapsed ütlevad – liblikad on kõhus. see koolitus toimub Sveitsis Fribourgis. kuigi Lolita ise elab Floridas ja tegutseb suuremas osas seal, reisib ta õpetamiseks ja Pilatese sõnumi edasi kandmiseks ikka veel ringi. Lolita saab 09.oktoobril 81 aastaseks. ta sai 1967.aastal õpetajasertifikaadi Joseph Pilatese enda käest, on oma elus paralleelselt balletitantsija ja -õpetaja ameti kõrval Pilatese printsiipide järgija olnud ning annab oma teadmisi edasi nüüd veel kõrges easki.

mulle meeldib elav ajalugu, vanemate inimeste kogemustest õppimine, rahvusvaheline kogukond, veenvad eeskujud – seda kõike algav eluperiood mulle pakub. suur tänu kõigile, kes mind sel teel kindlameelselt edasi astumiseks toetavad, minu juhendamisel treenivad ja tulevikus ehk minu stuudiosse ja minuga treenima tulevad. olen siiralt tänulik!

kaunist sügist!
Kaisa

Pärnu mnt 27, 10141 Tallinn
+372 5887 7301
pilates@kaisamarran.com