Pilates lastele meie stuudios

Kaisa Marran Pilates Studios algavad 2018 sügisel juba viiendat hooaega lastele mõeldud Pilatese tunnid.
Septembris-oktoobris saab alustada rühmatundides, kuhu ootame Pilatesega alustajaid vanuses 8-12a, nii poisse kui tüdrukuid.

Septembris-oktoobris 2018 ootame Kaisa Marran Pilates Studios Pilatese tundidesse lapsi, kes pole varem Pilatest teinud. Esimene tund toimub kolmapäeval 12.septembril kl 15.15 ja kestab 45 minutit. Alustajate rühmas käivad lapsed 3 kuud, seejärel liituvad nad edasijõudnud laste rühmaga, mille tund algab kolmapäeviti kl 16. Oma lapse osalemissoovist andke teada pilates@kaisamarran.com, tel 58877301. Edasijõudnutele, kes oskusi juba jagub, toimub tund kolmapäeviti kl 16.00.

Lastele on Pilates kasulik ennekõike alates koolieast, kuna suureneb tunduvalt istumisasendis viibimise aeg ja õlgadel kantavad raskused. Lastele mõeldud treeningus tehakse J. H. Pilatese loodud süsteemi põhiharjutusi, mis liikumisfunktsioone aitavad säilitada ja rühti parandavad. Nagu täiskasvanute tundides, nii kasutatakse ka laste-Pilatese matireeningus peamise treeningvahendina oma keharaskust. Matitreeningust algab kogu suure Pilatese harjutuste süsteemi õppimine. Kaisa Marran Pilates Studios trennis käies on lastel kasvades noorte ja täiskasvanutena juba lihtsam korrektselt ja ökonoomselt võimelda. Pilatese harrastus toetab muud liikumist, sportimist ja igapäevaseid toimetusi.

– Alustajate tundi on oodatud lapsed vanuses 8-12 a, nii poisid kui tüdrukud
– 1 tunni hind on 8€
– Ettemakse saab teha maksimaalselt 4 tunni eest korraga
– Osalemiseks tuleb alati ette registreerida
– Registreeritud tunnist puudmisest palume esimesel võimalusel teada anda pilates@kaisamarran.com või SMS tel 58877301
– Laste-Pilatest juhendab õpetaja Evelyn Tuvikene

Kui teil või lapsel küsimusi tekib, olete lahkelt oodatud neid meile esitama.
Head soovides ja kohtumisteni stuudios!

IMG_4258

Pärnu mnt 27, 10141 Tallinn
+372 5887 7301
pilates@kaisamarran.com