Treening suvel

Mnjah, ma teen ka suval hea meelega õues trenni, sest soe on, ilus, ka hilisel õhtul veel valge. Aga Pilatest ma ei jäta. Seda teen toas lisaks. Sest Pilatese harjutusvara mõjub kehale ja meelele lihtsalt imetabaselt. Ja, nagu täna oma stuudios õpilasi juhendades taas kinnitust sain, Pilates on Eestis suvel toas tegemiseks suurepärane treening. Mõte selles, et kehad on tänu välistemperatuurile soojad, energia liigub kiiresti, liigesed on liikuvad ja välja minnes saab trennis õpitut kohe kasutada. Lähed rattaga sõitma – jalad, kõht ja õlavööde Pilatest tehes juba ettevalmistatud, lähed jooksma – samm kerge, hakkad ujuma – vesi ei tundugi nii külm, sest keha on seest soe jne, jne. Muide, talvel külma ilmaga on ju ka selg kangem ja harjutusi raskem teha, sestap on suvel võimlemine eduelamuse võimalus.
No ja mis ma oskan suvel Pilatese treeningutega alguse tegemise kohta öelda? Väga mõnus, sest pole vaja palju riideid enne vähestesse treeningriietesse pugemist seljast koorida, keha on erinevate harjutuste tegemiseks juba ilma poolt eelsoojendatud ja kui puhkus pigem linnas kulgeb, on hea selle jooksul uut treeningrutiini päevadesse paigutada.
Igatahes kutsun kõiki üles Pilatese treeningsüsteemiga tutvust tegema, et vähemalt aimu saada, kas sellest su kehale ja meelele tolku võiks olla.
Kohtume treeningutes! Millisesse tulevikku seda ikka edasi lükata?!

Pärnu mnt 27, 10141 Tallinn
+372 5887 7301
pilates@kaisamarran.com