Tänu ja registreeru ONLINE treeningutele

Head sõbrad! Kuidas teil läheb? Kas olete praeguse reaalsusega leppinud ja harjunud ning koduse Pilatese treeningu oma päevakavasse suutnud liita? Täname kõiki FB ülekande järgi treeninuid ja meid toetanuid! Koos suudame rohkem!

Meie oleme stuudiost ühekaupa online tunde juhendanud, väga üksikute inimestega kokku puutunud ja igatseme teie kohalolu. Küll see aeg taas saabub, mil silmast silma kohtume ja kõrvuti treenime! Kes kannatlik, see kaua elab :-).
Selleks nädalaks on tunnid antud ja need, keda individuaalselt või rühmas juhendasime, said kõik positiivse kogemuse ning soovivad sel viisil uuesti treenida. Olete oodatud ZOOM online matitundidesse registreeruma ja osalema. 

Registreeru
pilates@kaisamarran.com
mob 58877301.

Rühmatundide ajad
E 18.00 MAT baastase (sobib sulle, kui oled varem juba Pilatest teinud ja tead, mis on jõukese, keskjoon ja roiete-puusade ühendus) / Iris
T 18.00 MAT alustajatele! Registreeru, et alustada Pilatese treeninguid! pilates@kaisamarran.com / Indrek
K 12.00 MAT kesktase (osalemine eeldab teadmisi ja oskusi Pilatese treeningust)
K 18.00 FB live baastase (juba traditsiooniks saanud kolmapäevane treening! võimle kaasa! SUUR TÄNU kõigile, kes meid toetanud on!)
K 19.00 FB live edasijõudnud (traditsiooniks saanud matitreening)
ZOOM tunnis osalemise tasu on 10€ ja see on tund, kus õpetaja juhendab max 7 osalejat korraga ning näeb ja suunab osalejaid pidevalt (tõhusam kui video või lihtsalt live ülekande järgi võimlemine).
Alustajate pakett on praegu asendatud T ja N õhtul kl 18 toimuva alustajate tunniga Indreku juhendamisel. kogu kursus 2x nädalas 80€, osaledes 1x nädalas 45€, tunni kaupa tasudes 10€/tund.

Vaata teiste online tundide hindasid siit.

Olge terved ja virtuaalse treeningkohtumiseni!

Pärnu mnt 27, 10141 Tallinn
+372 5887 7301
pilates@kaisamarran.com