"Hingates tugevaks" töötoad Kaisaga

„Hingates tugevaks“

3-osaline töötubade sari
Töötoad toimuvad reedeti 24. septembril, 08. oktoobril ja 22. oktoobril.

1. osa 24. septembril –    hingamise anatoomia, mehhanism ja füsioloogia, esimesed harjutused, iseseisvate harjutuste soovitused.

2. osa 08. oktoobril –    anatoomia ja füsioloogia kordamine, harjutuste tegemise tagasiside ja kordamine, täpsustamine, uued harjutused iseseisvaks tegemiseks.

3. osa 22. oktoobril –    hingamine ja liikumine, Pilatese ja muud harjutused ja hingamine, hingamisrütmid ja tempo,  iseseisva töö tulemused ja oma ootuste väljendamine tulevikuks.

Töötubadesse on osalema oodatud kõik soovijad.

Hingamise töötoad toimuvad Kaisa Marran Pilates Studios Tallinnas Pärnu mnt 27.

Iga töötoa kestus on 2h 15min so 135 minutit so u 1080-2160 sinu hingetõmmet. Millest see arv sõltub, sellest koos olles räägimegi. Räägime ka sellest, kas parem on hingata rohkem või vähem, kui sügavalt ja millise tempo ja rütmiga. Hingamisega on seotud palju arvamusi, hingamisõpetused lähtuvad erinevatest koolkondadest, erinevad meistrid lähenevad oma ravimeetodites hingamisele erinevatest vaatenurkadest, kuid põhialused on kõigil sarnased, sest inimkeha hingamissüsteem on sama. Hingamisega tegelemine viib sind sügavalt oma kehasse ja seob selle meeltega. Kui kaugele hingamistehnikaid rakendades jõuad, on sinu enda teha, pakun sulle võimalust alustada.

Soovitan osalemiseks valida kõik kolm töötuba. Mõistan ka, kui valid vaid ühe või kaks. Et osalemine lihtsamaks teha ja saaksid kasvõi kodustes tingimustes Tallinnasse tulemata meiega koos oma hingamisele keskenduda, toimub igast töötoast online ülekanne ZOOM keskkonna vahendusel.

Osalemiseks registreeru https://forms.gle/7XQoTkKg4L9uMepcA .

Kohtumiseni hingates!
Kaisa

Hingates vabalt ja teadlikult saame parandada meeleolu, vähendada valu, tunda kergust oma liikumises.

“Olen 47 aastat hinganud, neist viimased 17 pigem teadlikult. On palju erinevaid hingamismeetodeid, on palju erinevaid õpetajaid, kuid olen ka mina ja minu hingamine, oled sina ja sinu hingamine. Saame oma hingamist alati paremaks muuta.

Minu kogemused on suuremas osas pärit liikumisega seotud hingamisest, kuid viimase aja arengud on suunanud mind hingamisega sügavamalt ja põhjalikumalt tegelema. Septembris ja oktoobris toimuvates töötubades räägin kõigepealt hingamise mehhanismist, siis teeme hingamisharjutusi ja lõpuks seome hingamise liikumisharjutustega.”

Pärnu mnt 27, 10141 Tallinn
+372 5887 7301
pilates@kaisamarran.com