kuidas see käib?

sa soovid treenida ja tuled Pilates tundi. mida õpetaja teeb? ta on eelinfo põhjal ette valmistanud tunni ja kuuldes, kuidas ennast tunned ning nähes sind liikumas hindab hetkeolukorda oma parimate oskuste tasemel. õpetaja juhendab sulle tunni, mis on eeldatavasti sulle täna ja praegu parim, pidades siiski silmas sinu üldisi vajadusi, soove ja eesmärke.
mida suurem on õpetaja kogemus, oskused ja teadmised, seda parem on iga sinu Pilates tund ja kogu regulaarse ning jätkuva treeningu tulemus. muidugi sõltub ka kõik sinust endast ja sinu ning õpetaja vahel kulgevast koostööst. usaldades teineteist ja uskudes teineteisesse on võimalik keha ja meelega mõndagi korda saata.
iga treenija kogemus on alati unikaalne, kuid peaksid treeningust saama tugevama, enesekindlust lisavalt sirgema selja ja kergema tunde.

Pärnu mnt 27, 10141 Tallinn
+372 5887 7301
pilates@kaisamarran.com