Pilates Tallinnas Kaisa Marran Pilates Studios

Kaisa Marran Pilates Studio on professionaalsete juhendajatega klassikalisel Pilatese süsteemil põhinevaid tunde pakkuv stuudio Tallinnas Pärnu mnt 160E.

Järgime aastakümnete jooksul J.H. Pilatese ja tema otseste õpilaste poolt välja töötatud ja positiivseid tulemusi andnud treeningpõhimõtteid, õpetame treenijaid tavaharrastajatest tippsportlasteni ning koolitame Pilatese õpetajaid.

KMPSis saad treenida individuaalselt ja väikestes rühmades, sulle sobival ajal igal aastaajal, mati- ja seadmetreeningutes. Meil on olemas suurem osa Pilates treeningu seadmetest, mistõttu saame igale treenijale just talle vajalikke ja sobivad harjutusi valida ning sooritada lasta. Kõik meie 6 õpetajat on õppinud Corpus Pilates koolitusprogrammis ja jätkavad oma õpinguid pidevalt. Pille Trolla, Enel Oja, Evelyn Tuvikene, Krislin Viira, Kaisa Marran ja meiega maikuust alates liitunud Kaia Heinleht moodustavad suurepärase Pilates õpetajate koosluse, millest iga treenija peaks leidma endale sobiva juhendaja.

Pilates treening parandab ennekõike rühti, kuid rühi alustalast e seljast ja vaagnast algab kogu keha ökonoomne liikumine. Põhimõttel sügavamast pindmisele, seest väljapoole, keha ja meele koostöös aitame treenijatel saada tugevamaks, painduvamaks ja teadvustatud tõhusa hingamise tulemusel ka vastupidavamaks.

Paljud treenijad vabanevad Pilates treeninguid tehes erinevatest valudest seljas, suuremates keha liigestes, lihastes. Sageli saavad leevendust aastaid esinenud peavalud, paraneb seedimine ja kaovad unehäired. See kõik on keha üleliigsetest pingetest vabastamise ja nõrkade piirkondade tugevdamise, st keha tasakaalu viimise tulemus. Teadlik hingamine soodustab ainevahetust ja tõhustab organismi kudede varustamist hapnikuga. Regulaarne jätkuv Pilates treeningu tegemine muudab igapäevase elu kergemaks ja nauditavamaks.

Alusta treeningutega just sulle sobival ajal!
pilates@kaisamarran.com
tel 58877301

Uue stuudio uks lahti 01.03 (94)

 

Pärnu mnt 27, 10141 Tallinn
+372 5887 7301
pilates@kaisamarran.com