keegi teine ei vastuta

ma olen kogenud, et kui hakkad midagi tegema, siis võib sind küll keegi igakülgset tuge pakkudes uue projekti alguses õnnestumisele aidata, aga vastutaja oled sa ise. kõige puhul, mida elus teed, on oluline tunnetada oma võimete piire, neid tundma õppides tajuda, kui suuri ja milliste omadustega projekte tasub ette võtta. mõni projekt ebaõnnestub, mõni toob kaasa tugeva tagasilöögi, mõni aga nö leiab sind ja sina leiad selles ennast.

liikumine on üks selline eluoluline projekt, mille paljude liikumisspetsialistide arvates peab ette võtama iga inimene. füüsiline heaolu on õnne alus. iga valuaisting pärsib tavaliste toimetuste tegemise võimekust ja liikudes oma keha tundma õppimine aitab igast uuest valuilmingust kergemini jagu saada.

kellel on valus kui minu pea valutab? minul
kes tahaks puhkama heita kui minu jalad päevasest tööl seismisest valutavad? mina
kelle selg lõpuks valutab kui ma oma igapäevasele kontoris istumisele regulaarselt vaheldust ei paku?
kellel kujuneb minu pidevast liikumatusest põhjustatud valudest krooniline haigus? minul
kes vastutab? mina

🙂

et keha tervikuna tajuda on vaja parandada nii liikuvust, jõudu kui vastupidavust, valu- ja taluvuspiiri tunnetust, tõhustada liikumise ajal kehasse voolava õnnehormooni hulka, armastada oma keha.

kõik liikuma!

Pärnu mnt 27, 10141 Tallinn
+372 5887 7301
pilates@kaisamarran.com