meid on palju ja me armastame Pilatest!

küsimus armastusest oma keha ja meele vastu kummitab mind ikka ja jälle. nagu enamikku meist. aga üha rohkem paelub mind ja segunevad minu jaoks armastus Pilatese vastu ja armastus oma töö vastu. ma ei saaks teha oma tööd parimal võimalikul tasemel kui ma oma tööd ei armastaks. ma armastan. Pilatese treeningut. ja oma tööd. armastan Pilatese treeningute juhendamist ja selle mõistmist oma tööna.
aga õigemini tahtsin ma kirjutada hoopis sellest, et minusuguseid on maailmas väga palju. ainuüksi Eestis on selliseid inimesi terve hulk. seda on hea teada ja tunda, sest mõnus on kuuluda kellegi sekka, ühesuguse huviga inimeste ringi, teada, et ma pole üksi ja kõik need teised koos minuga teevad sedasama kasulikku tööd.
iga kord kui keegi hea inimene taas oma treeningu lõpus ütleb, et tal on hea enesetunne, pikem ja kergem ja tugevam olla, siis tean end tegevat õiget tööd. ja õnneks on meid, õpetajaid, palju. õnneks sellepärast, et ilmas on paju inimesi, kes soovivad samasugust tunnet ja tugevat keha koos tugeva paindliku meelega. eelmisel reedel oma esimest suuremate kaarte koolitust juhendades tõdesin taas, et pidev edasi õppimine on elementaarne, olgu tänases kontekstis õpilasena või õpetajana, meil kõigil on alati midagi õppida. on hea kui meid on palju ja me õpime edasi ning jagame oma teadmisi. armastades oma tööd ja tehes seda rõõmuga loome me positiivseid hetki. mitte ainult oma õpilaste jaoks vaid ka enda jaoks. ja vastupidi. nautigem!

Pärnu mnt 27, 10141 Tallinn
+372 5887 7301
pilates@kaisamarran.com