Alustaja pakett suvel

31.augustini ostes kehtib Alustaja pakett tavapärase 3 kuu asemel 4 kuud.

Alustaja pakett on sulle, kes sa soovid Pilatese treeningutega algust teha ning sulle meeldivad rühmatunnid. Kui sul suuremaid terviseprobleeme ei ole ja arst lubab igakülgselt liikuda, siis saad Alustaja paketti kuuluva kahe individuaaltunni järel osaleda alustajatele mõeldud rühmatundides. Meie stuudios nimetatakse alustajate tunde inglise keeles Foundation (F) tundideks. Järgmine tase on Level 1 (L1) ja nende vahel on F/L1 nimetusega tunnid. Õpetajad aitavad sul sobivaid tunde valida, andes soovitusi lähtuvalt sinu võimetest, eesmärkidest ja seni õpitust.

Registreeru oma esimesse Pilatese tundi Kaisa Marran Pilates Studios ja vali soovi ning sobivuse korral Alustaja pakett.
mob 58877301
pilates@kaisamarran.com

BB5A4818

Pärnu mnt 27, 10141 Tallinn
+372 5887 7301
pilates@kaisamarran.com